Indul a Premier League

– és indul hozzá a Fantasy játék is.

Amíg Mészáros Lőrinc vagy Habony Árpád valamelyik érdekeltsége nem kap milliárdos megbízást adóforintjainkból, az NB1 helyett be kell érnünk a Premier League-hez kapcsolódó fantasy játékkal.

Chelsea drukkerként és az angol bajnokság rajongójaként örömteli lesz a most péntek, augsztus 11-e: Arsenal-Leicester meccsel indul a bajnokság. Úgyhogy eddigre kész is kell lenni a saját csapatommal, amit a fantasy.premierleague.com oldalon állíthatok össze. Több, mint három millióan már megtették ezt. Egy verzióm már nekem is készen van, de lehet, hogy a rajtig még módosítok rajta:

fantasy w1

A játék roppant egyszerű: 100 millióból állíthatód össze csapatodat, a jobb játékosok értelemszerűen többe kerülnek. Sokat kell gondolkodni, ki legyen a keretben. 15 játékost kell választani, ebből 11-et kell betenni a kezdőbe (milyen meglepő), ha valamelyikük nem játszik, beáll a cseréje.

A játékosok az alapján kapnak pontokat, hogyan teljesítettek ők vagy csapatuk. Plusz pont jár a kapusnak a védésekért, a kapusnak, védőnek a kapott gól nélkül lehozott meccsért, mindenkinek a gólért, gólpasszért. Levonás jár a sárga és piros lapért, kihagyott 11-esért.

Nem kell izgulni, ha valaki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Lehet a kereten minden forduló előtt változtatni: egyet „ingyen”, a többit pontlevonásért cserébe.

Verseny is van – automatikusan a magyar és a kedvenc csapatod szerint is bekerülsz egy ligába. Mi emellett a Komárom League-ben játszunk. Ha van kedved, csatlakozz a csapatoddal a „Leagues” fülön a 139864-36017 kóddal.

 


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s