A falat bámuló komáromi Duna-parti padok

Komáromban, a Duna-parti gáton állva tartott sajtótájékoztatót Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja és dr. Konczer Erik, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke. A Rákóczi rakparti szakaszon kihelyezett padokon ülnek: innen csak a gát tetején lévő falat lehet látni. Se a folyó túloldalán lévő Észak-Komáromot, se a Duna-partot.

Földi Judit és dr. Konczer Erik az egyik padnál, és amit a padon ülve látni lehet.

– Régi vágya a komáromiaknak, hogy a Duna-parton tudjanak leülni. Valahogy nem így képzeltük. – mondja dr. Konczer Erik. – Tulajdonképpen nem tölti be a pad a célját. Olyan ez, mintha a Balaton-parton a padok és a tó közé egy falat húznának. A gát nem komáromi fenntartásban van, állami tulajdon. Ki rendelte ezeket a padokat? Kivel egyeztettek?

Érdekes, hogy a legkisebb történésről is beszámol a helyi és a megyei sajtó, valahogyan ezeknek a padoknak a kihelyezése elkerülte a figyelmüket.  Nem tudják, így maradnak-e ezek a padok.

– A pad ilyen gondatlan elhelyezése is jól példázza a Fidesz politikáját: nem számít, mi fontos az embereknek, a komáromiaknak. Fricskát mutat nekünk, hogy a Duna-partra sem vagyunk méltók, miközben a közbeszerzéseken győztes fideszes milliárdosok saját yachtjukról nézik a tengert – mondja Földi Judit.

Amiben padon ülve nem lehet gyönyörködni.

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s